S radostí Vám oznamujeme,
že jsme otevřeli bourárnu zvěřiny ulovené výhradně v našich vlastních nebo spřátelených honitbách ve středních Čechách. Zpracováváme černou, srnčí, jelení a daňčí divokou, nikoliv oborovou zvěř. Maso je čistě opracované, připravené pro okamžitou přípravu zvěřinových jídel a specialit, vakuově balené do 1-2 kilových balíčků, bez kosti, mražené - celoročně k dispozici.
Na objednání jsme také schopni vyrobit naše domácí zvěřinové klobásy, které jsou v sezóně běžne k prodeji v Cafe Custoza. Termín je však třeba nahlášit dostatečně dopředu.
Maso nebo klobásy expedujeme po domluvě na zámku Jemniště.
Těšíme se na spolupráci!
Petra Sternbergová
Objednávky : 603 819 651, e-mail:
Maloobchodní ceník zvěřiny za 1kg / Uvedené ceny jsou včetně 12 % DPH
PRASE DIVOKÉ | |
Kýta bez kosti | 260 Kč |
Kýta bez kosti ořech | 290 Kč |
Hřbet bez kosti | 370 Kč |
Panenka | 490 Kč |
Plec bez kosti | 270 Kč |
Krkovice bez kosti | 240 Kč |
Maso na guláš | 210 Kč |
DANĚK | |
Kýta bez kosti | 320 Kč |
Kýta bez kosti ořech | 360 Kč |
Hřbet bez kosti | 700 Kč |
Panenka | 680 Kč |
Plec bez kosti | 270 Kč |
Maso na guláš | 220 Kč |
Krkovice | 230 Kč |
SRNEC | |
Kýta bez kosti | 480 Kč |
Hřbet bez kosti | 790 Kč |
Panenka | 820 Kč |
Plec bez kosti | 270 Kč |
Maso na guláš | 230 Kč |
Krkovice | 270 Kč |
JELEN | |
Kýta bez kosti | 320 Kč |
Kýta bez kosti ořech | 360 Kč |
Hřbet bez kosti | 700 Kč |
Panenka | 680 Kč |
Plec bez kosti | 270 Kč |
Maso na guláš | 220 Kč |
Krkovice | 230 Kč |